Študij mi je bil izredno zanimiv, razgiban, dinamičen. Vedno sem rada šla na predavanja in vaje, tudi če je bil kateri predmet meni osebno manj zanimiv. Sedaj se vse to obrestuje. Nasploh se mojih preživetih ur študija Velnesa spominjam kot ene zelo lepe in prijetne izkušnje, predvsem odskočne deske za moje delo in moje življenje. Po študiju sem vedno več delala na športnem področju. Kmalu po študiju sem se tudi zaposlila kot osebna trenerka. Danes pa sem lastnica manjšega gyma, centra COREtm, kjer počnem to, kar sem si od nekdaj želela! Vesela sem, da sem se odločila za ta študij.
Kuhinja je moja strast, kuharija način življenja. Leta študija so me odžejala radovednosti po novem znanju, ponudila so mi priložnost za oplemenitenje doseženega v tujini. Hkrati pa me je usvojeno znanje spodbudilo željo po novem znanju, učenju od mojstrov in uresničevanju lastnih idej. To so bila izhodišča za trdo delo, ki sem se mu predal v celoti in zaživel svoje sanje s kreiranjem v lastni restavraciji, eni najboljših pri nas. Veseli me, da kuharji znova uživamo spoštovanje, zlasti med kulinaričnih presežkov željnimi … zato, dragi študenti, kuhalnico zavrite vse do cilja.
Dolgoletna tradicija družinskega podjetja je že zgodaj začrtala mojo pot. Želja po novem znanju, izpopolnjevanju in izkušnjah me je vodila na Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Maribor, kjer sem aktivno sodeloval v številnih projektih, svoje znanje pa dokazoval tudi na tekmovanjih. Tako sem na prestižnem mednarodnem tekmovanju v strežnih veščinah Coupe Georges Baptiste v Madridu (Španija) osvojil bronasto medaljo, na mednarodnem tekmovanju Marianne Müller Award za najboljšo študentsko nagrado v Casablanci (Maroko) pa srebrno medaljo. Med enim izmed skupinskih projektov na VSGT Maribor se je porodila tudi ideja o blagovni znamki Gostilna Slovenija. S projektnimi kolegi smo ugotavljali, da je vse manj pravih gostiln in vse preveč tistih, ki so izgubile identiteto gostilne. Študij sem nadaljeval na prestižni švicarski hotelirski šoli ECOLE HOTELIERE LAUSANNE, vso znanje in izkušnje, med drugim pridobljene na VSGT Maribor, pa mi pomagajo pri vodenju družinskega podjetja Jezeršek gostinstvo.
Spominjam se prve predstavitve, ki smo jo poslušali v srednješolskih klopeh. Že takrat je ta bila drugačna od ostalih, takšna, ki je na koncu postregla tudi s karameliziranimi bučnimi semeni. Bila je »vau«! Tako kot tudi študij, za katerega sem se odločila in kateri mi je odprl toliko vrat v »svetu odraslih«. Ko danes tako pogledam nazaj, si prav želim še enkrat sedeti v tistih klopeh. Zato, dragi bodoči študenti … prepustite se in zajemajte znanje z veliko žlico, ker se izplača!
V teh nekaj letih na šoli sem imel možnost, da si odprem in razširim obzorja ter obogatim zbirko znanj, s katerimi sedaj aktivno oblikujem in dopolnjujem ponudbo gostinskega obrata, v katerem sem trenutno zaposlen. Predavatelji in mentorji na šoli so me vedno spodbujali k razmišljanju izven obstoječih okvirjev in doseganju ciljev, za katere sploh vedel nisem, da obstajajo.