Žal nimate dovoljenja za ogled te vsebine.

GOSTART

ŠOLSKO GLASILO GOSTART - BLOG

 

Aktualne informacije s sveta storitev naše stroke, obvestila o zanimivih dogodkih, ki jih ne smete zamuditi, in o ljudeh, ki so s svojim trudom in pogumom dosegli zavidljive uspehe, lahko sedaj prebirate na našem gostART blogu.

     ⇒ https://gostartblog.splet.arnes.si, objave pred 2024 pa na https://gostartvsgt.blogspot.com/ 

2019
Februar 2019 Download
2018
Oktober 2018 Download
Februar 2018 Download
2017
oktober 2017 Download
februar 2017 Download
2016
oktober 2016 Download
februar 2016 Download
2015
oktober 2015 Download
februar 2015 Download
2014
oktober 2014 Download
februar 2014 Download
2013
oktober 2013 Download
februar 2013 Download
2012
oktober 2012 Download
junij 2012 Download
februar 2012 Download
2011
oktober 2011 Download
maj 2011 Download
februar 2011 Download
2010
oktober 2010 Download
junij 2010 Download
februar 2010 Download
2009
september 2009 Download
maj 2009 Download
januar 2009 Download
2008
junij 2008 Download
januar 2008 Download
2007
januar 2007 Download
2006
april 2006 Download
2005
november 2005 Download
maj 2005 Download
marec 2005 Download

NAŠI DIPLOMANTI

JURE GOLEŽ, lastnik podjetja Martour

»VSGT zame predstavlja več kot samo šolo – je prostor, ki da točno toliko, kot si želiš sam vzeti

MARJETKA HOLCMAN, osebna trenerka in lastnica gym centra CORE

»Naučila sem se uporabljati besedo velnes v pravi luči, podprto z vsemi velneškimi stebri

BOŠTJAN VOLK, Chef Gostišča Volk in Evropski mladi kuhar leta 2023

»VSGT mi je dala pomembno znanje za nadaljnjo poklicno pot, veliko dobre prakse in ogromno lepih spominov

FILIP ROSSI, direktor gostinstva in marketinga v podjetju Vina Rossi

»Ko sem se odločil za študij na VSGT v Mariboru, so mi vsi rekli „pa kaj si ti nor“. Izkazalo se je, da je to bila ena izmed mojih najboljših izkušenj

NUŠA KOROTAJ, generalna direktorica Term Sveti Martin

»VSGT je bila odskočna deska za mojo kariero, pot v turizmu

JORG ZUPAN, lastnik in vodja kuhinje v restavracijah Breg in Aftr

»Nad kuhanjem sem se navdušil prav na VSGT, za kar sem še danes hvaležen

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.