Mednarodno združenje vodilnih hotelirskih in turističnih šol EURHODIP je v mestu Faro na Portugalskem organiziralo kulinarično tekmovanje, ki je potekalo od 3. do 6. maja 2017.
Ključni namen tekmovanja je bilo širjenje mediteranske kulinarične kulture in priprava najbolj kreativnega mediteranskega jedilnika ter postrežba koktajla in vina. V mednarodni konkurenci 10 šol so se naši študenti odlično odrezali.
Sebastjan Plevčak je osvojil 4 priznanja, in sicer za najboljšega chefa, najboljšo predjed, najboljšo sladico in najboljše timsko delo.
Pia Senčar je osvojila priznanje za najboljšo glavno jed.
Matic Gjerkeš pa je s svojim timom osvojil priznanje za najboljši mediteranski jedilnik.
Čestitamo vsem študentom in mentorjem!
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.