O podjetju
Urbano & divje, moderno & tradicionalno, lokalno & globalno. To je Galerija okusov. Morate nas spoznati, da bi začutili našo zgodbo, ki se piše sama. Razvili smo se v restavracijo do katere imajo obiskovalci visoka pričakovanja, kar nas žene v vedno novo ustvarjanje.
Pri kreacijah jedi se osredotočamo na pristen okus lokalnih in svežih sestavin, seveda le sezonsko dobavljivih. Zamrznjen je pri nas samo sladoled, pa še ta je domač. Strmimo k dovršenosti kreacij na krožnikih, postrežbe in sploh dobrega počutja gosta pri nas oz. k celostnemu kulinaričnemu doživetju.
Zaposlovanje
Na trgu smo štiri leta in v tem času stalno rastemo, zato z vsakim letom zaposlimo kakšnega novega sodelavca.
V prihodnje načrtujemo 2-3 nove zaposlitve.
Kaj pričakujemo od novega sodelavca?
Smo mlada, ustvarjalna in ambiciozna ekipa, zato si v naši sredini želimo prav takšnega novega sodelavca, ki se bo vključil v delo, podajal nove ideje, soustvarjal skupaj z nami, izkazoval samoiniciativnost in delovno storilnost, do gostov pa bo spoštljiv, komunikativen in ustrežljiv. Pričakujemo izkušnje s strežbo v a la carte restavraciji (postrežba hrane, razlaga jedi, predstavitev vin), odlično znanje slovenskega jezika in tekoče znanje angleščine ter še vsaj enega tujega jezika; zaželeno je, da ima novi sodelavec izpit B kategorije.
Kaj nudimo novemu sodelavcu?
Atraktivno delovno okolje z možnostjo osebnostne in karierne rasti, delo v ustvarjalni ekipi. Zaposlenim nudimo redna izobraževanja s področja visoke kulinarike in vinske kulture. Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti. Želimo si, da naši sodelavci dosegajo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.
Portfolio
Naši produkti in storitve
Galerija okusov je restavracija visoke kulinarike, ki se je v kratkem času na tržišču razvila v eno najboljših restavracij v Sloveniji s kreativnim menijem, z izjemno zalogo slovenskih in tujih vrhunskih vin. Vzporedno z restavracijo vodimo tudi blagovno znamko Lojz Lojz z lastnimi produkti marmelad, olj, omak, vin, penečih vin, žganic, vode ipd. Več informacij na: www.galerijaokusov.si.
NATAKAR V A LA CARTE RESTAVRACIJI (M/Ž), PETROVČE
Opis del in nalog:
Strežba hrane visoke kulinarike, strežba in poznavanje slovenskih in tujih vin, svetovanje gostom o ponudbi, vodenje evidenc prodaje, priprava/izvedba mesečne inventure, strežba v restavraciji in na terenu (catering). Razgiban delovnik.
Pričakujemo:
Smo mlada, ustvarjalna in ambiciozna ekipa, zato si v naši sredini želimo prav takšnega novega sodelavca, ki se bo vključil v delo, podajal nove ideje, soustvarjal skupaj z nami, izkazoval samoiniciativnost in delovno storilnost, do gostov pa bo spoštljiv, komunikativen in ustrežljiv. Pričakujemo izkušnje s strežbo v a la carte restavraciji (postrežba hrane, razlaga jedi, predstavitev vin), odlično znanje slovenskega jezika in tekoče znanje angleščine ter še vsaj enega tujega jezika; zaželeno je, da ima novi sodelavec izpit B kategorije.
Nudimo:
Atraktivno delovno okolje z možnostjo osebnostne in karierne rasti, delo v ustvarjalni ekipi. Zaposlenim nudimo redna izobraževanja s področja visoke kulinarike in vinske kulture. Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti. Želimo si, da naši sodelavci dosegajo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.
Prijave z življenjepisom in opisom dosedanjih izkušenj pošljite na [email protected].
SOMMELIER V A LA CARTE RESTAVRACIJI (M/Ž), PETROVČE
Opis del in nalog:
Svetovanje o izbiri vin gostom in poznavanje slovenske ter tuje vinske ponudbe s spremljanjem svetovnih trendov. Razgiban delovnik.
Pričakujemo:
Smo mlada, ustvarjalna in ambiciozna ekipa, zato si v naši sredini želimo prav takšnega novega sodelavca, ki se bo vključil v delo, podajal nove ideje, soustvarjal skupaj z nami, izkazoval samoiniciativnost in delovno storilnost, do gostov pa bo spoštljiv, komunikativen in ustrežljiv. Pričakujemo izkušnje s strežbo v a la carte restavraciji, odlično znanje slovenskega jezika in tekoče znanje angleščine ter še vsaj enega tujega jezika; zaželeno je, da ima novi sodelavec izpit B kategorije.
Nudimo:
Atraktivno delovno okolje z možnostjo osebnostne in karierne rasti, delo v ustvarjalni ekipi. Zaposlenim nudimo redna izobraževanja s področja visoke kulinarike in vinske kulture. Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti. Želimo si, da naši sodelavci dosegajo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencal.
Prijave z življenjepisom in opisom dosedanjih izkušenj pošljite na [email protected].