V sklopu kandidature Slovenije za Evropsko gastronomsko regijo ponosno razpisujemo državno predtekmovanje za nagrado European Young Chef Award (EYCA) 2018. Predtekmovanje bo potekalo na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem v Mariboru v torek, 5. junija 2018. Letošnji predstavnik, ki bo izbran na predtekmovanju v Mariboru, bo Slovenijo zastopal na evropskem tekmovanju European Young Chef Award (EYCA) 2018 25. in 26. novembra 2018 na Irskem. Vabimo vas, da na predtekmovanje v Maribor pošljete vašega predstavnika in mu omogočite morebitno napredovanje v izbor najboljšega v Evropi. Besedilo razpisa in prijavnico si lahko ogledate na tej povezavi RAZPIS za državno predtekmovanje za nagrado EYCA 2018.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.