Spoštovani,
obveščamo vas, da je možno opravljanje praktičnega izobraževanja v restavracijah JRE, ki jo sestavljajo;
- Marcela Klofutar, predsednica JRE Slovenija in Uroš Štefelin (Vila Podvin, Radovljica);
- Uroš Fakuč (DAM restavracija, Nova Gorica);
- Jure Tomič (Ošterija Debeluh, Brežice);
- Tomaž Kavčič (Gostilna Pri Lojzetu, Zemono);
- Ana Roš in Valter Kramar (Hiša Franko, Selo pri Kobaridu);
- Tanja in Damir Pintarič (Gostilna Rajh, Bakovci);
- Tadej Gašparin (Restavracija Pikol, Nova Gorica);
- Ksenija in Martin Mahorčič (Gostilna Mahorčič, Rodik);
- Boštjan Rakar (Gostilna Rakar, Gorenje Ponikve);
- Marko Pavčnik (Pavus – grad Tabor, Laško);
- Janko Franetič in Tomaž Bevčič (Rizibizi, Portorož);
- Grega Vračko (Hiša Denk, Zgornja Kungota)
- Ana Justin (Skipass restavracija, Kranjska Gora)
- David Vračko (restavracija Mak, Maribor)
- Gašper Puhan (Galerija okusov, Petrovče)
- Luka Košir (Gostišče Grič, Horjul)
- Andrej Repovž (Gostilna Repovž, Šentjanž)
Kot lahmo vidite družino JRE sestavljajo najbolj ugledene restavracije v Sloveniji. Vse zainteresirane študente prosimo, da me kontaktirajo na [email protected].
Lep pozdrav,
<< nazaj