Spoštovani,
z velikim veseljem vam lahko zaupam, da se naša strokovna ekipa se že nekaj mesecev aktivno pripravlja na organizacijsko zelo zahteven projekt – European Food Summit. Gre za štiridnevni dogodek, ki z lastno gastronomsko identiteto ustvarja promocijo Slovenije kot pomembne gastronomske regije in Ljubljane kot njene kulinarične prestolnice. Med 16. in 19. marcem se bodo zvrstili številni dogodki:
Za namen dovršene izvedbe dogodka bomo potrebovali kar nekaj dodatnih pridnih rok. S tem namenom vaše varovance toplo vabimo, da se nam kot prostovoljci pridružijo pri soustvarjanju največjega kulinaričnega dogodka pri nas. Zelo vam bomo hvaležni, če nam boste pomagali to informacijo razširiti med njimi.
V priponki pošiljam osnovni promocijski material, tiskovine pa vam bomo poslali po pošti, ali dostavili osebno. Več informacij o dogodku najdete na http://www.foodsummit.eu/si/.
Prijave zbiramo do ponedeljka, 11. marca.
Seveda pa ste vsi toplo vabljeni, da se dogodka udeležite brez obveznosti in se prepustite zapeljati okusom največjih kulinaričnih zgodb. Zaradi velikega zanimanja predlagamo, da si svojo vstopnico zagotovite zdaj.
Ker se zavedamo, kako pomembno je vseživljenjsko učenje, dijakom in študentom ob prijavi na spletni strani omogočamo popust za strokovni simpozij in sicer namesto 79,90 € je zanje cena samo 49,90 €. Popust uveljavijo s promocijsko kodo STUEFS2019. Prosimo da svoje študente oziroma dijake obvestite o promocijski ceni simpozija.
Za vse dodatne informacije sem vam na voljo in vas prijazno pozdravljam,
Lep pozdrav,
Anamarija