V sklopu imenovanja Slovenije za Evropsko gastronomsko regijo 2021 razpisujemo nacionalno predtekmovanje za nagrado European Young Chef Award (EYCA) 2019. Predtekmovanje bo potekalo na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem v Mariboru v četrtek, 25. aprila 2019. Letošnji predstavnik, ki bo izbran na predtekmovanju v Mariboru, bo Slovenijo zastopal na evropskem tekmovanju 22. do 24 oktobra 2019, na grškem otoku Rodos. Vabimo vas, da na predtekmovanje v Maribor pošljete vašega predstavnika in mu omogočite morebitno napredovanje v izbor najboljšega v Evropi.
Besedilo RAZPISA in PRIJAVNICO najdete na povezavi: RAZPIS in PRIJAVNICA
Izpolnjene prijavnice za predtekmovanje (Priloga 1) pošljite na elektronski naslov [email protected] do vključno 18. aprila 2019 do 15. ure.
Za dodatne informacije se obrnite na koordinatorico tekmovanja Mojco Polak, elektronski naslov: [email protected] (031 605 597).
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.