V preteklih tednih je pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji v sklopu 6. Tedna italijanske kulinarike potekalo kulinarično tekmovanje Italian Culinary Award for Future Chef za študente višjih strokovnih šol.
Tekmovanja sta se udeležili tudi študentki VSGT Nives Kovačič in Ana Zevnik pod mentorstvom inštruktorja Tomija Gregorinčiča. Tekmovalci so morali pripraviti video prispevek na temo italijanske kulinarike. Obe študentki sta se s predstavljenim videom uvrstili v finale tekmovanja, ki je potekalo 24. 11. 2021 v Ljubljani. V finalu je Ana Zevnik osvojila odlično drugo mesto.
Čestitke obema!
Na spodnjih povezavah si oglejte video prispevka Ane in Nives:
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.