Danes smo izvedli peti mikro multiplikatorski dogodek projekta SUSTAIN, katerega tema je bila odgovorno ravnanje s hrano in primeri dobrih praks. Pregledali smo, kaj je projekt in analizirali rezultate. S pomočjo kreativnega dela smo v skupinah obdelovali 6 modulov projekta. Zanimivo bo na koncu videti, s pomočjo katerih iger bodo skupine predstavile module (gostinstvo in gosti, prehranski trendi in podnebne spremembe, izboljšanje prehrane, lokalne in kratke dobavne verige, tehnologija in gostinstvo ter transformacijski vpliv živilske industrije).
Projekt SUSTAIN je plod večletnega dela na področju inovacij za gostinstvo. Več informacij najdete na www.foodinnovation.how, na voljo pa smo tudi na [email protected]
Pripravili smo zbirko primerov dobrih praks za mala in srednja podjetja in izobraževalce ter odprte vire za učenje (6 modulov in delovni zvezek).
#sustain #sustainfoodservices #sustainfood #FoodInnovation #foodservice #foodproducers
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.