V Maribor prihaja prvi »𝗹𝗼𝗻𝗴 𝘁𝗮𝗯𝗹𝗲« 𝗼𝘇. 𝗱𝗼𝗹𝗴𝗮 𝗺𝗶𝘇𝗮 – 𝗻𝗮𝗷𝗱𝗮𝗹𝗷š𝗮 𝗺𝗲𝗱 𝘃𝗶𝗻𝗼𝗴𝗿𝗮𝗱𝗶! Mi že odštevamo dneve do gastronomskega presežka leta 2022 v Mariboru – ŽAMETNE VEČERJE.
Več kot 100 študentov in dijakov VSGT Maribor in Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor bo strnilo moči ter 150 gostov postreglo na “dolgi mizi” med vinogradi. Pri tem bodo skupaj z mentorji kuhali pod taktirko Michelinovih chefov Sebastjana Plevčaka (Restavracija Sedem), Marka Pavčnika (Pavus) in Uroša Štefelina (Hiša Linhart).
Kulinarične mojstrovine bodo spremljala odlična vina vinorodnega okoliša Štajerska Slovenija, premierno pa bodo postregli novo penino najstarejše trte na svetu!
Prihodnost dobrih okusov je v mladih glavah.
<< nazaj