V četrtek, 1. 6. 2023 sta VSGT Maribor ter Restavracija in kavarna Sedem v sodelovanju z Zavodom za turizem Maribor, Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Maribor, Biotehniško šolo Maribor, Restavracijo Strelec in podjetjem Factumevent izvedli zdaj že drugo Žametno večerjo med vinogradi.
Dogodka, za katerega so vstopnice pošle v pičlih dveh urah, se je udeležilo 150 gostov, 75 metrov dolgo mizo pa so pomagali postreči tudi naši študenti, ki so na najvišji ravni strežbe pokazali svojo spretnost, profesionalnost, komunikativnost, prijaznost in organiziranost.
Pod mentorstvom chefa Filipa Matjaža iz Restavracije COB je kuhal tudi naš mladi up, študent Tine Leopold, za sladico na večerji pa poskrbel eden in edini chef Sebastjan Plevčak iz Restavracije in kavarne Sedem.
Ravno zaradi takšnih kulinaričnih dogodkov na najvišji ravni je Maribor zasluženo najboljša kulinarična destinacija Evrope v letu 2023.
#žametnavečerja #vsgt #restavracijainkavarnasedem #ssgt #factumevent #velvetdinner #bcd2023 #visitmaribor
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.