Na VSGT Maribor je 29. 5. 2024 potekalo predtekmovanje za EYCA 2024, na katerem se je predstavila naša Kaja Naveršnik. Za tekmovanje je pripravila gobovo juho na svoj način, za katero je recept pod mentorstvom Tomija Gregorinčiča izpopolnjevala več kot 2 meseca. Pripravila pa je tudi video, kjer je prikazala zgodbo, ki jo je navdihnila za pripravo te jedi, in krožnik.
Strokovna komisija v sestavi dr. Tanje Lešnik Štuhec, Srečka Kokliča iz GZS in lanskoletnega evropskega zmagovalca EYCA Boštjana Volka je odločila, da bo Kaja zastopala Slovenijo konec novembra 2024 na evropskem tekmovanju na Siciliji. Držimo pesti! 🤞🤞
Video o Kajinem krožniku si lahko ogledate na: VIDEO
#vsgt #EuropenaYoungChefAward2024 #EYCA2024 #ifeelslovenia #kovacnikfarmstay #mladagospodinjakaja
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.