VSGT Maribor v povezavi s sofinanciranjem LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE organizira seminar UMETNA INTELIGENCA V GOSTINSTVU, HOTELSKEM POSLOVANJU IN TURIZMU, ki jo bo izvajala mednarodno priznana Dr. Kateryna Fedosova.
Ta seminar bo raziskoval različna orodja in rešitve, podprta z umetno inteligenco, za restavracije, hotele ter za profesorje in študente v industriji gostinstva.
📌 Kaj lahko pričakujete?
✅ Fascinantne študije primerov o tem, kako se umetna inteligenca lahko uporablja v kulinaričnih umetnostih in s strani kuharjev
✅ Kako razviti poslovni načrt za restavracijo ali hotel iz nič z uporabo umetne inteligence
✅ Reševanje marketinških izzivov z strategijami, podprtimi z umetno inteligenco
✅ Finančno načrtovanje, izračuni stroškov in cenjenje z uporabo orodij umetne inteligence
✅ Ustvarjanje identitete blagovne znamke, logotipov in promocijskih materialov z umetno inteligenco
✅ Izboljšanje osebne blagovne znamke z umetno inteligenco
✅ Rešitve, podprte z umetno inteligenco, za izobraževalce za povečanje učinkovitosti in angažiranosti
✅ Orodja umetne inteligence za študente za izboljšanje akademskega in projektnega dela
🎯 Praktična delavnica
V drugem delu seminarja bodo udeleženci imeli priložnost raziskati umetno inteligenco v praksi in takoj uporabiti svoje znanje pri praktičnih nalogah.
TOPLO PRIPOROČAMO: Udeleženci so spodbujeni, da prinesejo prenosni računalnik, da se lahko udeležijo delavnice in osebno preizkusijo različne storitve umetne inteligence.
💡 Čakajo vas praktične izkušnje, dragoceni vpogledi in nove priložnosti za različne industrije, še posebej za sektor gostinstva! 🚀
*Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.
CENA: 59 EUR z DDV na osebo in vsebuje lahko kosilo. Udeležba je brezplačna za zaposlene v šolstvu in doktorske študente. V primeru “no show” bomo izdali račun polne vrednosti.
IZVAJALKA SEMINARJA Dr. Kateryna Fedosova je doktorica znanosti, izredna profesorica na Oddelku za hotelsko in restavracijsko dejavnost na Odeski nacionalni tehnološki univerzi, gostujoča predavateljica na SRH Dresden School of Management, direktorica marketinga pri EuroCHRIE, vodja svetovalne skupine za restavracije ConsultingHUB, solastnica in umetniška direktorica kreativnega studia DeFazz, članica Južnega združenja kuharjev Ukrajine, International CHRIE, La Fondation pour la Formation Hôtelière in številnih drugih organizacij s področja gostinstva in turizma. Je strokovnjakinja za svetovanje na področju restavracijskega poslovanja in ima več kot 15 let izkušenj z organizacijo, razvojem in promocijo restavracij. Predava na različnih predmetih s področja restavracijskega poslovanja, kot so IKT v hotelskem in restavracijskem poslovanju, hotelske operacije, kulinarična umetnost in tehnologija izdelkov za catering. Vodila je številne študentske projekte in diplomska dela ter mednarodno prakso, v okviru katere približno 100 študentov ONTU letno opravi usposabljanje v ZDA, Turčiji, Grčiji, Franciji, Češki in drugih državah sveta.
Več informacij: www.fedosova.com | Facebook | Instagram | Linkedin | Orcid