V okviru projekta FoodTuristic, ki ga financira Erasmus+, spodbujamo spremembe. Tako smo s študenti na delavnici raziskovali inovativne pristope za zmanjševanje zavržene hrane. Pridobili so praktične izkušnje z napredno tehnologijo, ki spodbuja trajnostne prakse v kulinariki in gostinstvu.
Skozi praktične predstavitve in poglobljene razprave smo raziskovali pomen kompostiranja, zmanjševanja odpadkov na odlagališčih ter spodbujanja krožnega gospodarstva v našem izobraževalnem okolju. Navdušenje in sveže perspektive teh bodočih vodij industrije so bile resnično navdihujoče! Študenti so na delavnici podajali konstruktivne predloge o zmanjševanju zavržene hrane.
Iskrena hvala vsem sodelujočim za uspešno izvedbo delavnice. Spremljajte nas še naprej, saj bomo skupaj nadaljevali pot do bolj zelene in trajnostne prihodnosti!
#ErasmusPlus #FoodTuristic #Trajnost #IzobraževanjeVGostinstvu #ZmanjševanjeOdpadneHrane
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.